Beni Ouarain Kussen

  • Beni Ouarain Kussen
  • Beni Ouarain Kussen
Beni Ouarain Kussen
Beni Ouarain Kussen Beni Ouarain Kussen

Beni Ouarain Kussen

€ 79,00
  • BOA18
  • BOA18

Marokkaanse Beni Ouarain kussen

Een prachtig kussen gemaakt van een vintage Beni Ouarain tapijt gemaakt in Marokko. Onze Beni kussens zijn uniek, geen twee zijn ooit hetzelfde. De oude vintage Beni Ourain vloerkleden hebben een verhaal te vertellen. De wollige Berber tapijten hebben karakter en ziel. Dit maakt deze kussens zo speciaal en mooi.                 

De Beni Ouarain zijn een groep van 17 Berberstammen in het Atlasgebergte van Marokko. Het Beni Ourain tapijt werd oorspronkelijk gebruikt als een warme deken of cape ter bescherming tegen de koude winters van het Atlasgebergte. De Marokkaanse vloerkleden worden gekenmerkt door meestal een eenvoudig abstract geometrisch motief, handgeknoopt in zuivere wol. De wol is warm boter crèmekleurig. Het kan wat verschillen in toon hebben, afhankelijk van de kleur wol van de schapen. Sneeuwwitte vintage tapijten van Beni Ourain bestaan ​​niet. Het kussen is aan de achterkant voorzien van katoen.   

   

Styling met een Beni Ouarain kussen

Het mooie van onze Beni Ourain kussens is dat ze tijdloos zijn en in elk interieur opgaan. Of soms zeggen we dat het interieur combineert met de kussens. Als je een uniek stuk wilt en geen massaal geproduceerd kussen, is dit kussen absoluut een super keuze. De kussens zien er geweldig uit in elke boho-chic omgeving, maar ook in een eigentijdse Scandinavische inrichting. Het toevoegen van enkele Marokkaanse kussens aan je interieur geeft je ruimte een uniek tintje en een subtiel Marokkaanse flair. Natuurlijk zijn deze kussens niet alleen geschikt voor je woonkamer. Ze zien er fantastisch en elegant uit in je slaapkamer en speels in de kinderkamer.           

   

D E T A I L S    

☆ Afmeting: 60 x 40 cm

☆ We raden aan het kussen droog te wassen.

☆ Massief messing ritssluiting voor eenvoudig vullen.

☆ De kussens zijn gemaakt van vintage kleden uit Marokko. De kussens kunnen kleine gebruikerssporen bevatten zoals kleurverschillen, vlekjes, (on)gerepareerde gaatjes.

☆ Het kussen is ongevuld. Het is eventueel mogelijk een binnenkussen erbij te bestellen.

Accessories